Jméno a příjmení postavy: Phillipa Thompson

Pohlaví: Žena

Věk: 29

Rasa: Evolution

Vzhled:Phillipa je malá žena světlé pleti. Černé vlasy, zastřižené sotva k ramenům, jí rámují oválný obličej. Obočí, které je nad levým okem několikrát přerušené, nosí upravené. Její zelené oči mohou působit až uhrančivým dojmem – vždy se poťouchle usmívají. Uši má o trochu větší, nos je kvůli dřívější zlomenině lehce nakřivo. Její vysportovaná postava nadchne spíše dolňáky. Prsa má malá, zato boky i zadek mají velmi ženské tvary. Phillipa nosí pohodlné přilnavé oblečení, v němž se může bez problému pohybovat, nikdy však nezapomíná na svou oblíbenou krátkou zelenou bundu, jejíž rukávy nosí vždy ohrnuté k loktům. Kvůli střelbě nosí rukavice.

Povaha, záliby a schopnosti:
Phillipa působí jako vážná žena oddaná své práci. Faktem je, že její práce ji nejen živí, ale i naplňuje. Jakožto detektiv může působit jako prodloužená ruka zákona a vyšetřovat zločiny vlastníma rukama. Když se jí člověk dostane pod kůži, je hravá a umí být i vyzývavá. Ke kolegům a cizím lidem se však chová profesionálně. Existuje však věc, která ji dokáže vyprovokovat a tou je bezpráví. Léty praxe si naštěstí vypěstovala schopnost ovládat se, ale kdo ví, co ji v tomto městě, kde upadá důvěra ve vládu, čeká.(upraveno)

I když by to do ní nikdo neřekl, miluje staré shounen mangy, které se dochovaly z minulosti. Je to takové její osobní tajemství, které střeží jako oko v hlavě. Neumí vařit a je nešikovná na domácí práce. Phillipa je zdatný teleporter. Dokáže se v rámci místnosti velmi rychle přemisťovat z místa na místo a unikat tak i výstřelům ze zbraní. Musí však útok samozřejmě čekat. Není schopna teleportovat předměty, ani živé bytosti. Její schopnost není teleport v tom pravém slova smyslu. Když jí někdo do cesty nastaví překážku, dost ošklivě do ní může nabourat. S její schopností však přišla také jeden neduh. Phillipa je neschopná otěhotnět, což ji sžírá zevnitř pokaždé, když si na to vzpomene. Co se vztahů týče, je těžké pro ni najít si partnera, minimálně muže. Každý její vztah s mužem zatím skončil hlavně kvůli její neschopnosti mít děti. Mezi pohlavími si však nevybírá. Fillipa je bisexuál.

Příběh:
Phillipa se narodila ve druhém sektoru bohatým rodičům. Ti dceru vychovávali k dobrým mravům. Všechno se ale změnilo v den, kdy se projevili dívčiny schopnosti jakožto evolutiona. Bylo jí teprve dvanáct, když se domlouval sňatek s ní a synem další bohaté rodiny. Šlo o obchodní sňatek, na němž měly obě rodiny vydělat. Podmínkou však bylo, že pár má při dovršení dívčiných osmnáctin počít potomka, aby obě linie pokračovaly. Okolo Phillipiných patnáctých narozenin dívka poprvé navštívila gynekologa, kvůli velmi bolestivým problémům. Tehdy se dozvěděla, že je díky mutaci, která proběhla v jejím těle, neplodná. Sňatek byl zrušen a rodiče se dívky zbavili. Poslali ji za příbuznými do třetího sektoru a měsíčně jí posílali kapesné. Dívka byla nejprve zničená, ale díky babičce, která se jí ujala, dokázala nastoupit do nové školy a žít život dál, ač se šrámem na srdci. Další rána přišla, když byla dívka plnoletá. Ve škole probíhal večírek a parta mladíků kamsi zatáhla dívčinu kamarádku. Phillipa ji hledala a také našla. Vyřádili se na ní všichni, i když nechtěla. V té chvíli se dívka rozhodla pro jediné. Nastoupila na policejní akademii, aby mohla zatýkat násilníky a… trochu si do nich při tom zatýkání bouchnout. Její studia na akademii byla více než dobrá. Se svou fyzičkou a nově získanou pevnou rukou při střelbě ze zbraně se velmi rychle dostala mezi nejlepší studenty ve třídě a velmi brzy si ji vyhlédlo speciální oddělení vyšetřující zločiny ve městě. Tam ostatně pracuje dodnes jako tajný detektiv odhalující spiknutí a podvody. Na rozdíl od některých svých kolegů dává přednost klasice a oblíbila si Magnum Research 9mm Baby Desert Eagle.
Obrázek: